lørdag den 2. februar 2008

Google Reader, I love ya

Jeg har i en del tid eksperimenteret med RSS Feeds-funktionerne. På min bærbare maskine har jeg et feedreader-program, som jeg tjekker en gang i mellem. Det er dog en smule besværligt, og på min stationære, som jeg benytter oftere end den bærbare, har jeg svært ved at finde et godt nyhedsprogram til Windows. Jeg har længe haft iGoogle som min startside - en slags personlig Google.dk med forskellige gadgets. Dér havde jeg placeret nogle RSS Feeds fra de sider, jeg besøger hyppigst, men grundet pladsmangel blev det aldrig rigtig til noget. For nyligt opdagede jeg et andet projekt fra Google, en såkaldt browserbaseret nyhedslæser: Google Reader.

Det smarte ved denne, i modsætning til specifikke programmer, er, at man kan opdaterer sig overalt på alle maskiner, der har en internetbrowser installeret (mon der findes computere uden browsere i dag?). Man skal bare logge ind med sin Gmail, og så kan man tjekke nyheder meget ligesom, når man kigger mails.

Jeg har nu benyttet mig af Google Reader i et par dage - ja, sågar placeret den som min startside - og jeg må sige, at jeg er meget imponeret. Designet er rigtig godt, og det er nemt at finde rundt i, hvad man har læst og ikke har læst. Man kan tilmed læse tidligere hentede nyheder via et lille ekstraprogram til sin browser kaldet Google Gears. Alt i alt er Googles readerprogram rigtig godt og anbefalingsværdigt, og jeg har derfor valgt at tilføje en lille afdeling for de nyheder, jeg finder interessante, i højre side af bloggen.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)