mandag den 4. februar 2008

Gode ting ved Linux som du ikke kan på Windows

Jeg har i et par år været interesseret i Linux-verdenen og fik på et tidspunkt installeret Ubuntu på min bærbare computer. Det kører glidende, og jeg er generelt rigtig glad for systemet. Desværre har jeg noget RAID-halløj med min stationære maskines harddiske, og derfor er det en ret kompliceret sag at installere et nyt styresystem på den, hvilket jeg ærgrer mig meget over.

For mig er der ingen tvivl om, at Linux er Windows (og MAC OSX? - har ikke rigtig prøvet det) langt overlegen. Fordelene er mange, ja faktisk så mange, at en gut har skrevet en masse gode og relevante argumenter på sin blog. Denne fandt jeg gennem Digg, og jeg kan se, at jeg ikke er den eneste. På nuværende tidspunkt har blogejeren fikset en midlertidig side for indlægget grundet de mange besøgende.

Så, hvis du mangler nogle gode grunde til at prøve et Linux-system, vil jeg anbefale dig at kigge på denne liste. Tjek i øvrigt de mange kommentarer, som tilføjer yderligere argumenter.

1 kommentar(er):

ramio sagde ...

#3
Han har da heller aldig hørt om temaer...

#12
Og det kan man overhovedet ikke i windows ;)

#18
Kan man også i vista...

#19
ih ja, så kan han spille noget crysis, GoW eller Call of duty 4 på den.

#20
Ja den ½-1 time det tager at installere et os er godt nok lang tid (især når man kan li' at installere oset igen og igen...)

jaja linux er godt, men det er heller ikke det bedste ting der er sket her på jorden...

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)