tirsdag den 18. marts 2008

Snart nyt domænenavn

Det er efterhånden sjældent, at jeg bruger Link-The-Wind-Waker/LTWW, når jeg tilmelder mig nye hjemmesider. For det første er navnet pænt langt, og mange sider tillader ikke specialtegn så som bindestreg, og for det andet er det meget Nintendo-farvet (fra The Legend of Zelda: The Wind Waker til GameCube, hvis du skulle være i tvivl) og ikke det allerbedste at bruge i alle sammenhænge. Jeg har længe benyttet mig af "Wikzo" (ofte med DK som suffix), som er et navn, jeg fandt på helt tilfældigt. Det har ingen grundsten i nogen spilfigur eller lignende, og derfor føler jeg, at navnet er mere "universelt" og personligt.

Lige nu er denne blogs navn "ltwwdk" + .blogspot.com. Det er i sig selv fint nok, men alligevel lidt svært at huske. Og desværre blev jeg nødt til at tilføje et "dk", da det andet navn var optaget. Derfor har jeg besluttet mig for at ændre bloggens navn til www.wikzo.blogspot.com. Dette vil ske fredag den 4. april. Grunden til, at jeg venter lidt med at gøre det, er, at så har folk mulighed for at nå at notere sig det, så bloggen ikke pludselig forsvinder.

I øvrigt: Mange tak til mine læsere. Jeg ved godt, at mit indhold herinde ikke er så interessant for tiden, og derfor vil jeg forsøge at gøre det mere spændende inden for den nærmeste fremtid!

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)