søndag den 2. marts 2008

Spiltitler jeg ser frem til

2008 lader til at blive et rigtig godt spilår, og derfor har jeg sammensat en liste over de titler, jeg gerne vil have fat i. Titler markeret med en stjerne er spil, jeg helt sikkert skal have. Jeg har sandsynligvis glemt nogle spil hist og her, men nedenstående er de største udgivelser, jeg ser frem til i år. Har prøvet at opstille listen i den rækkefølge, som jeg regner med, at spillene bliver udgivet.

Army of Two (Xbox 360)*
Jeg har altid nydt at spille sammen med andre. Spillet hér oser teamwork og mange innovative funktioner, hvor man skal samarbejde med sin partner. Og så er det endda en helt ny titel fra EA Montreal ... spændende!

Wii Fit (Wii)
Wii Sports er ganske sjovt, og jeg kan godt lide idéen bag Wii Fit. Om jeg køber spillet afhænger dels af anmeldelser og dels af den danske pris på badevægten.

Mario Kart Wii (Wii)
Mario Kart er altid sjovt, og det næste spil lader da til at følge i familiens fodspor. Desværre har jeg ikke set noget fra spillet endnu, som får mig til at tænke "Wauw!"; derfor er det ikke en must-have titel for mig (endnu), som det er for mange andre.

Okami (Wii)*
Fik aldrig prøvet originaludgaven, hvilket jeg er ked af. Elsker den visuelle stil, og at det minder om Zelda-spillene, er bare fedt. Et sikkert køb fra min side af.

Boom Blox (Wii)
En sjov, lille idé fra Steven Spielberg. Er stadig meget i tvivl, men det lader da til at blive et godt casual-spil.

No More Heroes (Wii)
Det er brutalt, det er voldeligt, og der ser bare helt enormt fedt ud. Som en moderne lejemorder blander det en surrealistisk, japansk cel shade-stil med gameplay á la GTA og måske også lidt Assassin's Creed. Vil også gerne købe det på grund af det faktum, at det er en af maskinens få voksenspil; hvis det sælger godt, vil andre udviklere måske få øjnene op for denne genre. At vi europæer får grimme mønter i stedet for blod er selvfølgelig møgærgerligt, men jeg kan sagtens leve med det.

Battlefield Heroes (pc)*
I går blev den første trailer vist frem fra spillet. Det minder lidt om Team Fortress 2, men stilen er stadig helt sin egen. Jeg har længe været fan af Battlefield-serien og skal helt sikkert prøve det nyeste skud på stammen. Og så er det endda gratis ...!

Super Smash Bros. Brawl (Wii)*
Melee til GameCube er mit yndlingsspil af alle de mange titler, jeg har prøvet igennem mit liv som gamer. Brawl lader til at blive det samme bare med meget, meget mere. Derfor er det logisk, at denne titel er min mest ventede i øjeblikket. Er dog lidt i tvivl, om jeg skal importere det med den nye Freeloader til Wii eller vente til den fesne Europaudgivelse ...

Spore (pc)*
Konceptet bag spillet er genialt og har et kæmpe potentiale. Jeg skal uden tvivl have fat i det, da jeg har set frem til spillet i mange år. Will Wright, du har bare ikk' år' skuf' mig!

Battlefield: Bad Company (Xbox 360)
Jeg har længe været vild med Battlefield-spillene, og derfor regner jeg med at erhverve mig den kommende konsoludgave, hvor man blandt andet kan smadre stort set alt i spillet. Singleplayerdelen siger mig ikke særlig meget, men jeg er ret sikker på, at udviklerne ved, hvad de laver. Humor lader til at være en ret stor del af spillet, hvilket er fint for mig.

Mirror's Edge (Xbox 360)
Vi ved ikke så meget om spillet endnu, andet end at det fokuserer meget på realistisk fysik i stedet for de mange spil med superhelte, der kan hoppe overdrevent højt op i luften. Og nu er det jo svenske Dice, der står bag, så mon ikke det nok skal blive en interessant titel?

Banjo-Kazooie 3 (Xbox 360)
Det første spil til Nintendo 64'eren var genialt. Om det mere eller mindre nye hold af Rare-medarbejdere kan gøre kunsten efter, skal jeg ikke kunne sige, men spændende bliver det da. Så er spørgsmålet bare, om spillet når at udkomme i år ...

8 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det bliver et billigt år for dig :)
Det er da relativt få titler. Hvad med DS? Der kommer da masser lækre spil så som Sonic (udviklet af bioware), Ninja Gaiden og Dragon Quest.
Wii'en byder forhåbentlig også på fatal frame 4 og Monster Hunter 3.
Der kommer også et hav af titler til PS3 i år, da den nu skal vise, hvad den kan (jeg ved godt, at du ikke ejer én).
Hvad med Gears of War 2, Fable 2 (meget tvivlsomt, præcis hvor godt det bliver), GTA 4? Skal du ikke have nogen af dem?

Gustav Dahl sagde ...

Til Nintendo DS er der faktisk ingen titler, jeg ser frem til. Jeg tror faktisk, Apollo Justice er et af mine sidste køb, medmindre maskinen når at få flere fortsættelser i Ace Attorney-serien. Sonic har aldrig rigtig været mig, og Ninja Gaiden og Dragon Quest har jeg aldrig prøvet/er jeg ikke interesseret i.

Mange hyper GTA4 rigtig meget; selv er jeg ikke så vild med den rå gangsterstil og synes stadig, 2'eren er det sjoveste i serien. Jeg prøvede Gears of War forleden dag, og det fangede mig på ingen måde. Fable har jeg hørt godt om, men kender ikke nok til det for at skrive det på listen :)

LegendDK sagde ...

Ser lige at dettte er nr. 99 i din spiletikette ;D

Anonym sagde ...

Ja vil nu mene, at du skal kigge lidt mere efter DS'en. Det er dumt at udelukke Sonic, "bare fordi det er Sonic". I denne omgang er det Bioware, som står for det, og i stedet for et traditionelt Sonic spil (kan et spil nogensinde blive helt traditionelt med Bioware ved roret), så får vi et RPG med nogle af de samme elementer, som vi så i Mass effect - hold øje med det.
Hvorfor er du ikke interesseret i hverken Ninja Gaiden eller Dragon Quest? NG bliver et af de flotteste spil på formatet, og med en intuitiv kontrol er der lagt op til en ordentlig omgang ninja action i lommeformat. Fåes det bedre?
DQ er en serie, som er mere populær end FF i Japan altså kæmpe stor. Squar Enix har valgt at det næste kapiten i den lange og ekstremt populære serie komme udelukkende til NDS. Altså får vi et klasse RPG med suværen grafik, character design af selveste akira Toriamma (kan ikke huske, præcis hvordan det staves) og en lang og spændende storymode.
For mig kan man nærmest ikke eje en NDS uden at have de titler. Vil du ikke love mig, at kigge på dem en ekstra gang? Du går glip af en ordentlig omgang håndholdt underholdning, hvis du trasher disse titler allerede.

Gustav Dahl sagde ...

Tak for dit indlæg, anonyme læser.

At jeg ligefrem trasher spillene, vil jeg ikke nu sige. Jeg har ganske enkelt ikke hørt/set særlig meget fra dem og synes hverken godt eller skidt om nogle af de titler, du nævner. Har desuden et par store spil (Mass Effect og Lost Odyssey), jeg gerne vil igennem, inden jeg overvejer andre rollespil.

Det kan sagtens være, at det bliver nogle rigtig gode spil, men som sagt, kender jeg ikke meget til dem. Skal dog ikke udelukke, at de kan fange min interesse på et senere tidspunkt :)

Angående Sonic: Jeg har intet mod spillene, da jeg kun har prøvet ganske få i den lange serie. At BioWare står bag bliver helt sikkert interessant, det er jeg enig med dig i.

Anonym sagde ...

Jeg ser mest frem til Brawl og Okami. Førstnævnte modtager jeg forhåbentlig før påskeferien :)

Bufferzz (DK) sagde ...

Hva med StarCraft 2 ?

Gustav Dahl sagde ...

Aldrig prøvet StarCraft, og genren siger mig ikke særlig meget.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)