mandag den 24. marts 2008

Sådan vinder du altid i Minestryger

Det er jo påsketid, så derfor flyder det med forskellige aprilsnarer og såkaldte Easter Eggs på nettet. Jeg fandt en sjov liste på Lifehacker, hvor især følgende er rigtig god:

Denne lille "cheat" gør det muligt at se minerne i det indbyggede Minestryger-spil i Windows. Du aktiverer den ved at starte spillet og taste xyzzy (ikke i noget specifikt felt, bare når spillet er åbent) og så trykke Shift+Enter. Minimér dine andre programmer, udover selvfølgelig Minestryger. Herefter vil du, hvis du kigger meget nøje efter, se en lille hvid pixel helt oppe øverst i venstre hjørne af skærmen. Denne mikroskopiske hvide firkant bliver sort, når du flytter musen over et felt, der indeholder en mine. På den måde kan du nemt gennemføre spillet, uden nogen opdager, at du sidder og kigger efter den lille farvede plet. Hvis du ikke kan se den, vil det måske hjælpe at vælge en sort baggrund eller gøre opløsningen mindre. Jeg brugte selv lidt tid på at få øje på den, men til sidst fandt jeg den endelig. Det tog mig 628 sekunder at gennemføre Expert-sværhedsgraden første gang.

En anden sjov ting, jeg faldt over, er fra Google. Prøv at skriv "find Chuck Norris" og tryk så på "Jeg prøver lykken" ...

Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)