mandag den 23. juni 2008

Jeg = en guitarhelt?

Jeg lytter generelt ikke til særlig meget musik, men nu er jeg altså faldet for Guitar Hero-bølgen. Jeg elsker rytmespil, bl.a. Donkey Konga og Elite Beat Agents, og bestilte derfor Guitar Hero III + guitar hos Coolshop i fredags. Prisen lød på 579 kr., hvilket vist er den billigste i Danmark.

Jeg har spillet det stort set hele formiddagen. Jeg er ikke særlig god til det, men kan tydeligt mærke, at jeg er blevet bedre i løbet af dagen. Jeg spiller på Medium, da jeg har meget svært ved at nå den orange knap (den sidste af de fem noder). Spillet er enormt skægt og har masser af gode sange. De små tegnefilm i Karriere-mode er overraskende gode, selvom Boss Battles er lidt fesent sat sammen. Dog er sværhedsgraden rimelig svingende, og Easy er måske lidt for svært. Jeg lod nemlig min mor prøve det (hun spiller ellers ALDRIG), og hun tabte efter kort tid. Der burde nok være en Noob-sværhedsgrad, hvor alle har en chance for at rocke og rulle. Nå, men uanset hvad har jeg tænkt mig at øve mig, så jeg måske kan klare Hard på et tidspunkt. Lige nu er jeg i stand til at spille enkelte sange næsten fejlfrit på den midterste sværhedsgrad. Nogle af mine yndlingsnumre er "Hit me with your best shot", "Bulls On Parade", "Paint It Black" og "The Metal". Jeg har dog langtfra skaffet alle numrene i spillet.

Mit mål er at blive lige så god som ham her. Hans navn er Chris "iamchris4life" Chike og har en verdensrekord i den allersværeste sang i spillet: Dragonforces "Through the Fire and the Flames". Han klarer den 100%, og man kan godt høre, han er overrasket over sin præsentation i slutningen af videon (hans gamle rekord var 97%). Wooooooow ... o.O

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)