tirsdag den 10. juni 2008

Nyt look til topbanneret

Tror det eller ej, men det nye topbanner (dvs. den øverste tekst, titlen), har taget mig rigtig lang tid at lave. Jeg har længe gået og tænkt over, hvordan man gør sådan noget, og så fandt jeg tilfældigvis en guide i dag og besluttede mig for at prøve det af på mit billede herinde. Først skulle jeg lære at lave glaseffekterne i The GIMP, og sidenhen koksede det hele, så jeg blev nødt til at starte forfra. Nå, men nu er jeg endelig færdig og er faktisk blevet ret glad for "Web 2.0-udseendet" i skriften. Måske laver jeg nogle flere redesigns senere.

2 kommentar(er):

LegendDK sagde ...

Det ser godt ud :)

Anonym sagde ...

Web 2.0-udseendet..? :S

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)