torsdag den 14. august 2008

Drop.io - nem måde at dele filer over nettet

Når man godt kan lide et program eller en Interneteservice, vil man naturligvis gerne sprede budskabet, så andre også kan få glæde af de mange muligeder. Drop.io er én af dem, og basalt set handler det om at lave såkaldte "Drops", som er en side, man kan uploade filer til. De bliver lagt ud på hver deres egen underside, og det bedste af det hele er, at det er gratis og nemt at uploade filer dér. Man kan tilmed sætte en kode på, så kun udvalgte får adgang til filerne, eller sætte en tidsgrænse, så den fjerner sig selv efter for eksempel et år. Hastigheden er fin, og siden egner sig meget til alle de småfiler, vi gerne liiiiige vil vise vennerne.

Noget helt nyt er et addon til Firefox 3, som gør det endnu lettere at dele sine filer på nettet. Folkene bag har sammensat en kort video, som forklarer, hvordan du skal gøre. Se den her.

Kort sagt: Jeg er rigtig glad for Drop.io, og derfor har siden fået den ære at være en del af min linkliste i højre side her på bloggen.

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det er faktisk ret nice :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)