torsdag den 4. december 2008

DLC til Mirror's Edge

Jeg er netop blevet færdig med Mirror's Edge for små to timer siden og regner med i morgen at skrive en anmeldelse af spillet (ikke her til bloggen, men på Gamers-Globe - link). Spillet er helt fantastisk på en meget unik måde, og i dag har EA afsløret en række nye baner, som blive tilgængelig til download i januarmåned. Det drejer sig om en række Time Trial-baner, som er radikalt anderledes end hele spillet. Byen og politiet er væk; nu løber og hopper man rundt på nogle flyvende platforme, og det ser faktisk rigtig interessant ud. Selv har jeg forsøgt mig med et par baner i Time Trial, hvor det gælder om at komme gennem en stribe checkpoints så hurtigt som muligt, og det er overraskende svært at få en god tid. Det handler nemlig om at gøre alting perfekt og finde den mest optimale rute, og da banerne indeholder mange forskellige elementer, kan det tage rigtig lang tid at slå sine venners rekorder. Jeg brugte for eksempel knap to timer i går på bare at spille de to første Playground-levels, fordi jeg gerne ville gøre alting perfekt. Først startede jeg bare med min egen rute, men efter at have smugkigget på nogle ghost-data fra den bedste tid på ranglisten, fik jeg skrællet en del sekunder af min egen tid. Det kræver meget præcis timing at udføre alle hop helt korrekt, og da man skal bruge alle fire skulderknapper på Xbox-controlleren, sidder jeg med fingre på alle knapperne, hvilket gør lidt ondt efter længere tids spilleri. Jeg må indrømme, at jeg til sidst blev ret arrig på mig selv, hver gang jeg fejlede et hop. Jeg er vist lidt af en perfektionist, så hvis jeg ikke gør det ALT rigtigt i banen, genstarter jeg den. Jeg har det på samme måde med Guitar Hero, hvor jeg ikke gider at forsætte en sang, hvis jeg misser en enkelt node i starten.

Man kan argumentere for, at det er ret tidligt, at EA annoncerer de nye baner til spillet, der kun har været på gaden i tre uger. Man fristes til at tro, at indholdet er blevet skåret væk fra originalspillet for i stedet at tjene lidt ekstra penge i form af en DLC-pakke. Mange har set lidt skævt til de utallige små DLC-pakker, EA har sendt ud til Dead Space. Så galt er det dog ikke i denne omgang; Mirror's Edge-pakken kommer nemlig til at koste 800 Microsoft Points/$10 på PSN. Det er ikke så slemt, synes jeg, og de nye baner ser ganske lovende ud. Lige nu ved jeg ikke, om jeg køber pakken. Jeg har langt fra spillet alle Time Trial-banerne og mangler også at begive mig ud i nogle Speedruns. I mellemtiden kan man jo altid savle over denne lækre trailer, som indeholder et remix af det ørehængende nummer "Still Alive".

Nuevos mapas para Mirror´s Edge from Electronic Arts on Vimeo.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)