tirsdag den 2. december 2008

En lille URL-bonus

Jeg fik lige den tanke at anskaffe mig et domæne i stedet for Blogspot, som Google sætter gratis til rådighed. Dog er jeg i tvivl, om det er pengene værd at registrere Wikzo.dk/.com, så indtil nu har jeg fået anskaffet mig .tk, som er gratis. Derfor kan I nu indtaste følgende og stadig komme ind på samme adresse som altid.

Wikzo.tk

Jeg har også valgt at lægge mit RSS Feed sammen med FeedBurner for at få flere muligheder for statistik og lignende. Jeg vil varmt anbefale jer at oprette et abonnement, hvis I har lyst til at følge mine indlæg, men ikke gider til at tjekke siden dagligt.

2 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

Brugte også selv .tk-domæner for nogle år tilbage. Det er en okay service, men problemet er, at man ikke kan linke direkte til sine undersider. Prøv fx at gå ind på et af dine blogposts via wikzo.tk. Du kan se, at der i adressefeltet stadig står wikzo.tk i stedet for wikzo.tk/blogpostens-titel/.

Som sagt en okay service, men den egner sig nok kun til små hjemmesider, der enten består af en forside eller en forside samt få undersider.

Unknown sagde ...

Et .dk domæne koster kun 40 kr,- om året, så det er jo ikke alverden, vi snakker om.

Hvis du registrerer domænet hos GratisDNS, koster det ikke mere end de 40,- i årlig registreringsafgift hos DK-Hostmaster, og fra GratisDNS kan du bare lave en URL Forward videre her til din blogspot blog.

Hvis du vil have mail og lignende til dit domæne, registrerer du ligeledes bare dit nyindkøbte .dk domæne ved gApps, og så har du en rar Gmail konto til domænet. Herunder kan du lave alle de brugere, du vil.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)