søndag den 21. december 2008

Hvem vil du nødigst møde en skummel nat?

Jeg kom lige til at tænke på noget: Hvem vil være værst at møde en dyster tusmørkenat i en face-to-face situation? Den berømte 'manden med leen' eller 'motorsavsmassakren'? Førstnævnte har jo klart det længste våben, hvilket giver en større rækkevidde, hvilket gør ham farligere at komme tæt på. Motorsavsmanden, derimod, bærer også på en dødsensfarligt maskineri, men den er en del tungere, og derfor kan han være lettere at løbe væk fra.

Hvem tror du er farligst? Ja, jeg har spillet for meget Resident Evil 5-demo, jeg ved det godt ...

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Hvis man møder Manden med Leen, er det så ikke fordi, man faktisk allerede ER død? :P

Hvis ikke, så ville jeg nok helst møde manden fra motorsavsmassakren, da, som du siger, han har det tungeste våben og den mindste rækkevidde.

Med mindre han altså har trængt en op i en krog :S

Resident Evil 5? Har ikke andet end Wii lige nu, så jeg kan ikke prøve demoen, men jeg glæder mig virkelig til det spil :D

www.bohemianrhapsody.dk sagde ...

Motorsave skal blot ramme dig, så er du alvorligt såret. Leen skal ramme dig med en vis kraft før du kommer tilsvarende alvorligt til skade. Jeg ville tage mine chancer mod manden med leen, og hvis han misser sit første sving, så prøver jeg et take-down. Leen må være noget nær umulig 'from the bottom', og så er det ellers bare at tæske løs.

Hvis man slår manden med leen ihjel, holder folk så op med at dø?

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)