tirsdag den 6. januar 2009

Hvor stor er din know how?

(Jeg elsker lolcats og bruger dem i enhver mulig anledning)

Jeg tror, at man i langt størstedelen af sit liv får succes i verden, hvis man har en særlig viden, noget helt unikt. At være i besiddelse af noget, som ingen andre kender til. Altså at være ekspert på et givent område.

Jeg kan godt lide tanken om, at alle mennesker har et eller andet, som kun de - og ingen andre i hele den store, vide verden - ved. Det kan være noget personligt om dem selv, deres familier og venner, eller det kan være en speciel måde at anskue verden på. Det kan også være et helt specifikt emne, som man ved en frygtelig masse om, fx gennem uddannelse. Det kan i og for sig også være et dyr, som har tilpasset sig naturen og ved, hvordan man udnytter den til sin egen fordel. Mulighederne er mange.

Hvad er jeg så ekspert i? Hmmm ... umiddelbart kan jeg ikke komme i tanke om noget, som jeg ene mand kender til. Jo vist ved jeg en hel del om gamingverdenen, men jeg vil langt fra kalde mig en ekspert! Tja, hvad er der så? Nå ja, jeg ved jo, hvordan man rister en toast, så den får lige præcist den rigtige brune skorpe og smager himmelsk. Ja! Jeg, det er dét!. Jeg er god til at tilberede toast, dét er min store styrke. Toast, mmmmm.

Hvad ved du, som ingen andre gør? Hvad er du ekspert inden for?

1 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

Kan også godt lide tanken om, at alle har et eller andet specielt :)

Hvis jeg skulle nævne en ting, som jeg er god til, så er det måske, at jeg er okay god til mange ting. Det synes jeg i hvert fald selv, og har også fået det at vide af mange.

Måske bunder det i, at jeg har mange forskellige interesser og godt kan lide at dyrke dem. Jeg vil bare ikke kalde mig ekspert på noget område; jeg kan ikke fokusere på den samme ting i særlig lang tid ad gangen.

At lave en god toast er sgu en god skill :D Uhm! I Can Has Cheezburger?

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)