søndag den 4. januar 2009

World of Goo is cool

I øjeblikket benytter jeg mig af et wallpaper fra WiiWare- og pc-spillet World of Goo. Spillet er udviklet af kun to mennesker, 2D Boy, og er svært at beskrive, fordi det ikke ligner noget, vi har set før. Det handler i bund og grund om at bygge broer og tårne for at komme op mod himmelen. Byggematerialet er små blækklatter - gooballs - som gennem en skæg fortælling, skrevet på skilte á la Portal, får sit eget liv. Det lyder forholdsvis simpelt, men det bedste ved spillet er helt klart den måde, gameplayet hele tiden fornyer sig på. Ingen af banerne minder om hinanden, og gradvist bliver du introduceret for nye mekanismer, som tvinger dig til at tænke anderledes i forhold til sidste level. Trods sin størrelse vil jeg faktisk gå så vidt som til at sige, at det er en af de bedste spiludgivelser i 2008. Jeg kendte stort set intet til titlen før for ganske nyligt, men pludselig hørte jeg mange rosende ord og hentede derefter en gratis demo på min computer. Jeg var solgt med det samme! Da spillet så endelig udkom på WiiWare her i Europa for en lille måneds tid siden, skyndte jeg mig at få fat i 1500 Wii Points (2000 Points koster 150 kr.). World of Goo er alle pengene værd. Dette er ikke første gang, at jeg bliver positivt overrasket over små downloadspil. Både Braid og Castle Crashers på Xbox Live Arcade har jeg fået rigtig megen sjov ud af, og flere og flere kvalitetstitler dukker op i downloadform rundt omkring. Jeg kan slet ikke anbefale World of Goo nok! Hvis du ikke er overbevist endnu, så bør du helt klart downloade demoen - enten gennem Steam eller ved at klikke lige her.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)