torsdag den 30. september 2010

Pause

Jeg har ikke været så aktiv med bloggen i det seneste stykke tid. Det skyldes, at jeg har bestemt mig for at holde lidt pause fra henholdsvis Facebook, Twitter og bloggen for at få mere tid og energi til at fokusere på andre ting.

I øjeblikket er jeg nemlig ved at lære at programmere i C# via nogle videoer fra 3D Buzz. Samtidig læser jeg lidt horror-bøger ved siden af; blev færdig med Frankenstein forleden og er nu i gang med en samling H.P. Lovecraft-historier.

4 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Håber ikke pausen fra bloggen bliver alt for lang. Jeg nyder virkelig at læse dine indlæg - og især lade mig inspirere af din bogliste på "Bøger om spiludvikling."

Gustav Dahl sagde ...

Hej, anonyme, og tak for de fine ord. Tør man spørge, hvem du er? :)

Victor Pax sagde ...

Jeg er Medialogi-studerende i Ballerup :-)

Gustav Dahl sagde ...

Spændende - fedt at have en Medialogi-læser herinde. Rart at vide, at nogen faktisk bruger min bogliste til noget :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)