tirsdag den 21. december 2010

Køb fem fede indie-spil - og bestem selv prisen!

Den første Humble Indie Bundle var en stor succes, så nu prøver man igen.

Konceptet er ganske simpelt: Få fem indie-spil for en pris du selv bestemmer. Spillene er DRM-frie, kan downloades uendelige gange, og de kan aktiveres på henholdsvis Steam og Desura, hvis man gerne vil samle alle sine spil ét sted.

Der er tale om følgende spil-perler:

  • Braid
  • Cortex Command
  • Machinarium
  • Osmos
  • Reveng of the Titans
Du bestemmer suverænt, hvordan pengene skal fordeles: Om de skal gå til udviklerne af spillene, velgørenhedsorganisationerne Electronic Frontier Foundation og Child's Play Charity, eller om de skal gå til folkene bag selve Humble-pakken. Beløbet kan også deles ligeligt mellem alle parterne, hvis man hellere vil dét.

Tilbuddet løber i fire dage endnu, så det er om at skynde sig, hvis man vil være med til at støtte en god sag, samtidig  med at man får nogle rigtig gode indie-spil. Braid er naturligvis en no-brainer, men også Machinarium og Osmos er rigtig interessante. De to sidste spil kender jeg ikke så meget til, men de ser ganske sjove ud.

Selvom jeg allerede har tre ud af de fem spil i forvejen, kunne jeg ikke lade være med at købe pakken for sølle fem dollars.

The Humble Indie Bundle #2

Spred budskabet!

2 kommentar(er):

Victor Pax sagde ...

Tak for tippet med denne fantastiske deal.

Kan virkelig anbefale pakken - især Osmos...

Overvej i øvrigt at betale mere end gennemsnits prisen, så får man nemlig Humble Bundle 1 med i prisen.

Gustav Dahl sagde ...

Jep, man har besluttet sig for, at folk, som nu køber pakken for en pris, der er højere end gennemsnittet (i øjeblikket $7.70), også får den første bundle med oven i hatten.

Tak for din kommentar :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)