lørdag den 15. januar 2011

Min blog har fødselsdag - fem år!

I dag er det præcis fem år siden, at jeg oprettede denne blog. Der er sket mange ting i mit liv i siden dengang: Jeg blev færdig med folkeskolen i 2007, og i sidste sommer blev jeg student. Nu ser jeg frem mod at skulle læse Medialogi på Aalborg Universitet.

Jeg vil benytte anledningen til at sige tak til jer, som igennem årene har haft lyst til at læse min blog. Selvom jeg aldrig helt er blevet bevidst om, hvem som besøger mit site, ved jeg, at nogle af jer har fulgt med stort set siden begyndelsen i 2006. Jeg har dags dato skrevet 687 indlæg. Jeg er selvfølgelig udmærket klar over, at kun en brøkdel heraf kan siges at være noget rigtig ved. Ikke desto mindre er jeg glad for dette lille nichested, hvor jeg kan komme ud med nogle af de tanker og overvejelser, som jeg indimellem gør mig.

Fremtiden for Wikzo.com? Jeg regner med at blive ved med at skrive, som jeg plejer, men jeg stræber altid efter at gøre mine indlæg bedre, mere dybdegående og så interessante som muligt. Det er ikke nemt, men jeg føler personligt, at jeg er kommet et godt stykke, hvis man sammenligner med mine tidligere skriverier.

I dag har Gud og hver mand sin egen blog. Men når alt kommer til alt, hvor mange hænger så ved, når den første buzz-effekt har lagt sig? Jeg skriver ikke bare for at ride med på en eller anden digital modebølge, men slet og ret fordi jeg synes, det er sjovt og udfordrende at nedfælde mine tanker i ny og næ. At der så eksisterer folk, som finder mine tekster interessante, har jeg sommetider svært ved at begribe.

Om jeg forsætter med at blogge fem år til, ved jeg ikke, men lad os se, hvordan det går. Indtil da skal I alle have stor tak for, at I gider at læse med. Uden jer ville det ikke være nær så sjovt at blogge.

// Gustav

Ps. Wikipedia fylder 10 år i dag. Ret spøjst.

5 kommentar(er):

Jonas sagde ...

Er der virkelig gået så længe? Kan godt huske, da du startede bloggen :P

Lige siden begyndelsen har jeg kigget ind nu og da, og selvom jeg ikke altid kommenterer, læser jeg tit dine indlæg. Synes du har en rigtig god blog, så keep it up :)

Tobias (Togbis) sagde ...

Jeg mødte Gustav til Game Development Camp og kigger da også engang imellem her forbi på bloggen.
Jeg synes du skriver nogle spændende indlæg om gaming. Der findes desværre ikke så mange af sådanne blogs i DK ;)

Louise sagde ...

Jeg vil da også gerne lige ønske tillykke! Det kan godt være, at enhver kan få en blog, men det er faktisk de færreste blogs, som bliver mere end to år. Så løber folk vist tør for ting at skrive. Men du har da godt nok fået skrevet en del blogindlæg - næsten tre gange så mange som jeg på den samme tid! Fantastisk indledning til kommentarfeltet! :-D

Gustav Dahl sagde ...

Mange tak, alle sammen :)

Jan sagde ...

Tillykke til jer begge :)

Jeg har nok skrevet det før herinde, men din blog er den, jeg har fulgt i længst tid. Og ja, jeg er en af dem, der har været med fra start :)

Keep up the good work!

Jan

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)