søndag den 6. februar 2011

Amnesia er et meget uhyggeligt spil

I øjeblikket er jeg ved at spille Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, som er et fem år gammelt pc-spil baseret på/inspireret af H.P. Lovecrafts horror-noveller. Jeg har altid haft et skævt forhold til gyser-spil, men af en eller anden grund bliver jeg draget af den intense stemning og atmosfære, som horror-genren byder på.

Derudover er det utrolig interessant at spille Call of Cthulhu efter at have læst Lovecrafts noveller. Langt hen ad vejen er kildematerialet udnyttet ganske fornuftigt, og historien er faktisk ret godt skruet sammen. Jeg er tæt på slutningen, og når jeg endelig gennemfører det, kan det være, at jeg skriver lidt mere om dette ellers ret ukendte spil.

Indtil da vil jeg lige dele nedenstående video af en gut, som spiller det også Lovecraft-inspireret Amnesia: The Dark Descent, der udkom til pc sidste år. Jeg selv har kun prøvet demoen, but I'm telling ya: That's some scary shit! Det er underordnet, hvorvidt hans excentriske opførsel er fake eller ej; det er nemlig utroligt underholdende at se denne fuldvoksne mand gå helt i spåner og nærmest begynde at tude som et lille barn over et computerspil.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)