søndag den 13. februar 2011

Min mors nye hjemmesider

Her de sidste par dage har jeg hjulpet min mor med at sætte hendes tre hjemmesider sammen.

Min mor arbejder med alternativ behandling - healing, hypnose, regression, Bowtech og den slags. Sammen med nogle andre driver hun LivsEnergiHuset, som er et samlingssted for forskellige kurser, workshops og lignende aktiviteter inden for dén boldgade.

Derudover har hun selv tre hjemmesider, som tidligere var ret primitive. I den seneste uges tid har jeg hjulpet hende til at få tre nye sites, som både er nemmere at administrere og som ser lidt kønnere ud for øjnene. Alt sammen takket være WordPress.

Der er blot tale om gratis WordPress-temaer, som jeg har tweaket en smule, men ikke desto mindre er jeg rimelig tilfreds med resultatet, set i lyset af at jeg ikke aner noget som helst om web-programmering. De er ikke ligefrem prangende, men de fungerer.

Her er links til min mors tre hjemmesider:
Reiki Klinikken - Reiki Healing Århus
Hypnose, Hypnoterapi & Regression Århus
Bowtech Behandling Århus

Selve indholdet på siderne er stadig under opbygning.

Det er naturligvis alfa og omega, at hendes hjemmesider er nemme at finde rundt på og har den information, som potentielle kunder har brug for. Dog hjælper det ikke noget, at indholdet er godt, hvis ikke nogen finder hendes sider, hvorfor jeg har forsøgt mig med diverse SEO-tricks (søgemaskineoptimering). Jeg ved, at det er en helt kunstart, at få sine hjemmesider til at rangere højt på Google; det er en langvarig og hård proces, men som menigmand er der faktisk en del, man selv kan gøre for at forøge sine chancer.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)