fredag den 29. april 2011

Tv-indslag om Vallekilde Højskole

I går kom den lokale TV2-station forbi og lavede et kort indslag om højskoler, der prøver at forny sig.

Her var der selvfølgelig fokus på Vallekildes nye Game Academy-linje, og derfor blev jeg og en anden interviewet ganske kort i forbindelse med Exile Game Jam, der i øjeblikket bliver afholdt på skolen. Når jeg ser indslaget nu bagefter, synes jeg, at jeg både ser og lyder lidt dum, men til mit forsvar skal jeg sige, at tingene er blevet klippet en del og tages ude af kontekst. Alligevel ret cool at reklamere lidt for Kill Screen for åben skærm :P

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)