lørdag den 2. februar 2008

Gør noget for computerspil i Danmark

Jeg sender hermed en pressemeddelelse videre fra Dansk Computerspils Forbund. Mere kan læses her, og tilmeldingen kan findes her.

Få fingrene i kagedåsen!

Danskerne er ret vilde med spil. Tipstjenesten afleverer derfor hvert år milliarder til forskellige ministerier. Kulturministeriet får hele 66,44 %, altså den største bid af kagen. Den kage vil vi skære en bid af til danske computerspillere.

For at få del i de mange penge, skal vi opfylde nogle krav. Et af kravene er en vis portion medlemmer. Før det begynder at blive sjovt, skal man samle 3000 medlemmer. Vi ved to ting med sikkerhed: Der er mange flere computerspillere og de er vant til at have det rigtig sjovt. Derfor er målet at skaffe mindst det dobbelte.

Det er gratis at tilmelde sig Dansk Computerspil Forbund, men du kan faktisk også donere et beløb (frimærke) til formålet. Så vil kulturministeren blive IRL mailbombet med breve indtil det går op for ham, hvor omfattende computerspil er.

Bølgen fortsætter frem til den 19. februar, hvor Danmarks Radio har en hel tema aften med fokus på computerspil, hvor Dansk Computerspil Forbund er i fokus.
Herefter vil bombardementet af ministeriet begynde.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)