søndag den 19. februar 2006

Få topkarakterer uden at røre en finger

I Kvickly Xtra faldt jeg over denne finurlige bog, som har vist sig at være ganske nyttig og god.

Bogen hedder Sådan får du 13 uden at lave lektier og er skrevet af Jacob Jonia, der i sin ungdomstid kun lavede lektier 1-3 gange på Gymnasiet - han har kun fået karakterer over 10.
Da bogen kun kostede 40 kr., skulle jeg selvfølgelig have dem med hjem, for den lød jo rigtig spændende.

I bogen beskriver han, hvordan man kan manipulere med det danske skolesystem, fx. spille på lærens følelser, behov, personlighed og meget andet. Han giver rigtig smarte fif til bluff, så læren tror, at man ved svaret; fx. ved at skrive/snakke udenom med tyggegummisproget(masse ord der egentlig ikke betyder noget).
Han regner også ud, at af de ca. 2375 ord, en lærer i gennemsnit siger i timen, er omkring 100-200 ord informerende oplysninger. Alt andet er bare unødvendig pjat, som ikke kan bruges til noget.

Efter en hurtig Google-søgning fandt jeg en online-butik, som sælger bogen til 68 kr.
Weee, jeg har sparet penge i Kvickly ^_^

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det er jo lidt snyd, men de fleste jobs kræver ikke så meget andet end lærere, og ikke karektere, kan det jo være lidt ligemeget, jeg må eje den bog :P

Anonym sagde ...

Cool bog!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)