mandag den 13. februar 2006

Lite eller ej?

Jeg kan ikke rigtig bestemme mig. På den ene side synes jeg, at den nye Nintendo DS Lite er vildt fed og lækker. Men på den anden side tænker jeg, om jeg mon skal til at spare sammen til Nintendo Revolution.

Ja, min gamle DS er efterhånden ved at blive ret slidt, da jeg nu har haft den i over et år.
Jeg modtog den i december 2004 fra Japan, men dengang tænkte jeg ikke på de såkaldte screen protectors. Det var en stor fejltagelse, da mine skærme nu er vildt ridset og støvet, selvom jeg gør alt for at få det væk.

Der er også den lille hage ved det, at hvis man bestiller den fra Japan skal man bruge en lille converter, fordi de har et andet strømstik end os. Så vil jeg hellere vente på en EU-udgivelse, da jeg ikke kan bruge min nuværende oplader til GBA SP/Nintendo DS. Lite's batteri er nemlig en del kraftigere og skal bruge en anden form for strøm, har jeg hørt.
En anden ting er selvfølgelig pengepungen og faren ved at få told på maskineriet. Sidst da jeg købte min DS fra importhjemmesiden Lik-Sang skulle jeg nemlig betale 450 kr. ekstra for told & skat.

Men indtil videre har man vel lov til at drømme, imens at man kigger på dette flotte billede og spekulerer over livet. Suk... hvorfor er der så mange valg? :P
Hvis jeg havde chancen ville jeg nok tage den hvide, som går under navnet Crystal White, medmindre jeg skal til at invistere i et nyt tastatur på grund af for meget savl, efter at jeg så billederne af den lækre, lille sag.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)