torsdag den 23. februar 2006

Slavehandel med blomster?

I min verden er det sådan, at jeg føler, at alle levende organismer har lige rettighederne. Jeg mener ikke, at vi mennesker skal føle os højt hævet over alle andre, for er vi så meget bedre end dem?
Jeg mener, at der ikke er nogen forskel på dyr og menneske - mennesket er et dyr.
Mennesket er bare en speciel udviklet race af aberne, og vi har fået tildelt nogle specielle gaver, som vi skal bruge godt.

Men hvem er det, der truer vores planet mod udryddelse?

Er det aberne? Nej.
Er det grisene? Nej.
Er det elefanterne? Nej.
Er det fuglene? Nej.
Er det fiskene? Nej.
Er det menneskene? JA!

De fleste såkaldte dyr har været på Jorden i meget længere tid, end vi har. Mennesket er faktisk ret nye på denne planet, men alligevel udnytter vi den groft og brutalt og gør, hvad vi vil. Vi fælder skovene, vi forurener miljøet med gift... Hvordan kan vi være det bekendt?

Efter min verden er det, at give blomster til hinanden teknisk slavehandel. Man køber et levende væsen og forærer det væk. Hvad nu hvis det ikke var blomsterbørn men derimod menneskebørn? Ville det være rart, hva'!?

I ryster sikkert på hovedet og tænker: "Nej...", men prøv lige at tænk over det!
Hvor fair er det, at stjæle andre levende væsenernes børn og proppe dem i butikker og zoologiske haver??

Jeg synes i hver fald, at vi burde skamme os...

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Foskere mener at vi uddør om ca. 1 million år, og efter 8 millioner, er det blækspruternde der ahr fået så høj en inteligens, at det er DEM som at der regere, lol.

ramio sagde ...

Er enig :/ Mennesker burde skamme sig :S
vi er de klogeste, og alligevel ødelægger vi flere ting...

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)