torsdag den 14. december 2006

11 i projektopgave

Som jeg har nævnt tidligere, havde vi i sidste uge projektuge. En ven og jeg havde valgt emnet "Irak-konflikten" (det overordnede emne var konflikter i verdenen), og vi fremlagde i 22 minutter foran klassen med understøttelse af et Power Point-diasshow. Alt i alt gik det rigtig godt, selvom vi selvfølgelig langt fra var så kreative, som mange af pigerne var ... de sang Løvernes Konge, hvor teksten var ændret til at handle om apartheid og abort >_>

Nå, men i dag fik vi så vores karakter. 11. Vi var blandt de fire grupper, der fik 11, mens én gruppe (de havde om mobning) fik et velfortjent 13-tal.

Selvfølgelig blev vi rigtig glade, for vi havde slet ikke forestillet os, at lærerne synes så godt om vores fremvisning. Dog synes vi selv, eller i hvert fald jeg, at vi havde arbejdet meget intensivt og praktisk. For eksempel var vi ude at interviewe en irakisk frisør for at høre om hans mening med hensyn til Danmarks deltagelse i Irak.

Alt i alt rigtig godt, og så må vi tilmed selv bestemme, om karakteren kommer med på karakerarket næste gang eller ej. Gæt selv om jeg tager det med :P

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)