fredag den 1. december 2006

Så starter det ...

Ja, i dag er det den 1. december. Juleræset er så småt ved at finde sin start ... alle medier skriver i dag om julen og alle dens goder. Alle hjemmesider afholder julekalender-konkurrencer. Alle er i julehumør ... men hvor er sneen!?

Nå, men nu er det altså officielt jul. Sådan da.
Selv regner jeg ikke med noget helt specielt i denne måned, men det er da altid hyggeligt. Af andre store nyheder kan jeg fortælle, at TV i dag sendte deres nyhedskanal på "gaden"; TV2 News, klokken 12.00. Jeg har kun set det i få minutter, og den lader til at være ok. Dog minder den mig alt for meget om en dansk udgave af fx CNN.

I denne uge har en kammerat og jeg haft projektopgave. Emnet er Irak-konflikten, og vi har fået stablet et rigtig godt Power-Point diasshow op, synes vi selv. På tirsdag skal det fremlægges, og jeg skal nok vende tilbage, når vi har fået vores karakter.

Indtil da: Glædelig jul allesammen!

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Glædelig jul, Gustav :)
Med hensyn til sneen, kan jeg berette, at julen er totalt fejlplaceret på kalenderen. Jeg foreslår, at vi flytter den til januar, hvor der plejer at være masser af sne :P

Anonym sagde ...

"Selv regner jeg ikke med noget helt specielt i denne måned,"

Har du glemt Wii!?? Er du dårlig pga. der ikke er noget sne... :P

Gustav Dahl sagde ...

Synes at have skrevet så meget om Wii i min blog, så derfor nævnte jeg ikke den i posten her ;P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)