onsdag den 27. december 2006

Abonnement på >PC Player

Jeg har i et godt stykke tid kendt til dette spilmagasin, og her til jul ønskede jeg mig så et årsabonnement på det. Grunden til, at det er lige netop dét blad, jeg gerne vil have, er, at deres niveau er mange, mange gange højere end alle andre danske spilblade, jeg kender. De skriver på en helt speciel måde, så alle deres artikler er interessante og spændende. Jeg ved ikke helt, hvordan de gør det, men jeg vil anbefale alle spil- og/eller computerinteresserede i at få fat i dette blad så hurtigt som muligt :)

Desværre går det ikke så godt for deres hjemmeside, som i et stykke tid har ligget på Jubii.dk, men jeg håber, at de snart kommer op ovenpå igen - det fortjener de, efter min mening.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)