fredag den 22. december 2006

Sjov kattefilm

I dag downloadede jeg Opera's webbrowser til Wii, og det er virkelig nice at surfe på sin fjernsynsskærm. Selvfølgelig er der stadig mangler, og det er et helvede at skrive lange beskeder med den. Hvad gør man så? - ja, man ser naturligvis film på YouTube ... jeg var lige inde og tjekke, om det virkede, og det gør det :D

Her er en film, jeg tilfældigvis fandt, da jeg testede browseren xD

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Har set den før. Den er virkelig fed :D
Det er forresten nice, at YouTube virker på browseren. Google video gø desværre ikke.

J3pseN sagde ...

:S Da jeg tjekkede Youtube, kunne jeg ikke få det til at virke :S

Men virkelig fed film!

Anonym sagde ...

Upsi... Google Video virker fint :S

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)