torsdag den 14. december 2006

Nyt blogger

Blogger.com har i langt tid været i beta-stadie med en ny version, og nu er den så blevet "officiel". Jeg er netop sprunget over til den nye udgave, hvor man blandt andet har bedre mulighed for at styre bloggens funktioner uden at være kode-nørd.

Da jeg skiftede over til det nye system, blev jeg desværre nødt til at starte forfra med hensyn til udseendet af siden. Derfor vil der ikke være noget topbanner eller "reklame"billeder i siden. Årsagen er enkel: Jeg ved ikke, hvordan man gør. Koden er nemlig blevet en del mere anderledes, og jeg har svært ved at finde hoved og hat i det hele.

Dog har jeg fundet én smart ting: Links til andre blogs. Med det nye system er det blevet meget nemmere at bestyre linksene, og jeg kan ændre i det, som jeg vil. Jeg har desuden fjernet alle blog-links, som ikke er specielt aktive, eller hvor jeg simpelthen kender forfatteren bag for lidt. Derfor vil kun de nærmeste blogs blive tilføjet. Bemærk, at hvis du gerne vil have tilføjet dit blog, så skriv det i en kommentar.

Ps. der er også kommet et "Label-system", hvor man kan give en taglinje til hver post. For eksempel kan jeg lægge et indlæg under "gaming". Dernæst vil læsere nemt kunne finde rundt ved at trykke på Labels ude i menulinjen. Smart.

Pps. I lang tid har denne blog været rimelig inaktiv. Det vil jeg råde bod for nu, og jeg regner med at poste næsten dagligt igen =)

2 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

Det nye blogger er rigtig godt. :) Der er mange fede ting, så som RSS Feed og Labels. Dejligt!

Og flinkt af dig at beholde linket til min blog, :) selvom jeg ikke har været aktiv i lang tid.

Gustav Dahl sagde ...

Så lidt =)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)