lørdag den 3. februar 2007

Melodi Gran Lort

I går så jeg anden del af Det Danske Melodi Gran Prix, og nøj, hvor er det bare blevet dårligt med tiden! De seneste år er det gået stærkt ned ad bakke, og denne gang er det ikke spor bedre. For det første synes jeg, at det er tåbeligt, at over halvdelen af deltagerne synger sine sange på engelsk i stedet for dansk - hvad er så idéen i at holde et dansk gran prix? For det andet er det overhovedet ingen gode melodier, som der engang var, og flere af dem er alt for oplæste og åndssvage. Fx var der i går en mand, som havde klædt sig ud i en lyserød fjerdragt for at ligne en kvinde ... hvad fanden!? Det ville sgu da være helt vildt pinligt for Danmark, hvis ham/hende/den der tingest skulle repræsentere os ... -_-

Jeg synes også, at det er temmelig dumt, at man må stille op igen. Det er både unfair for de andre deltagere og også lidt fesent, at folk som Stig Rossen og en af brødrene Olsen kommer med igen >.>
Og så den måde DR har valgt at fremvise showet på ... nej, nej, nej. I sidste fredags fik de to børn til at sidde på scenen og få forklaret pointsystemet ved hjælp af tælle-æbler-metoden. "Hvis vi har fire æbler fra i dag og fire æbler næste gang ... plus to ekstra "wildcard" æbler. Hvor mange æbler har vi så?" Børnene svarer: "Øh ... det ved jeg ikke, men jeg ved godt, hvem jeg vil stemme på, men jeg skal altså sådan tisse". "Ok, så smut med jer, børn".


Bedre går det heller ikke med de unges udgave. Det er, efter min mening, sunket så dybt ned som overhovedet muligt. Både den måde det bliver vist frem på - især de seneste værter i MGP har været snotdumme - og sangene. Hvad hulen er der godt ved en eller anden dreng, som synger "Penge det gør mig glad, penge det gør mig rig!"? ._.

Melodi Gran Prix er virkelig, virkelig blevet dårligt. Faktisk så dårligt, at jeg ikke tror, jeg gider at se det mere fra nu af.

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Tjah, det er nu en gang showbiz på dansk. Man skal generelt holde sig fra danske underholdningsshows nu om dage.

Anonym sagde ...

Det er klamt, ja... holdt derfor op med at se det for lææænge siden.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)