fredag den 23. februar 2007

Jeg er syg :(

Mand, hvor jeg det bare dårligt. Det startede i onsdags, hvor jeg var helt rundt på gulvet. Jeg havde mega ondt i hovedet og øjnene og kunne intet spise. Det blev ikke bedre dagen efter, og også i dag har jeg det ret skidt. Jeg tror aldrig, jeg nogensinde i mit liv har haft det så dårligt som nu.

Hvor surt er det lige at blive syg, når man får snefri fra skolen? -_-

Opdatering: I dag, søndag, er jeg næsten helt oppe på mærkerne igen. Det har været en meget belastende tid for mig, og lørdagen gjorde det ikke bedre, da min kat Dino satte sig op i et højt grandtræ. Han har sandsynligvis siddet deroppe hele dagen - og jeg skal nok love dig for, at vi har meget sne her i Århus! - og det var kun ved et tilfælde, at jeg hørte ham mjave. Sjovt nok kan han sagtens kravle op i et træ, men han tør ikke at have hovedet vendt nedad. Derfor måtte jeg med slid og slæb klatre op efter ham, og efter megen besvær fik jeg ham ned (han gik i panik og kradsede mig helt vildt O.o). Han kan sikkert komme med i Guinness Rekordbog over flest gange en kat har sat sig fast i et træ ...

Og noget andet mystisk er hans halsbånd. For nogle uger siden kom han hjem uden sit halsbånd på, og derfor købte vi et nyt sammen med et lille navneskilt. Dette er nu også forsvundet på mærkværdig vis. Det må være nr. ti eller 15 vi har købt til ham >.>

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Egentlig temmelig surt -_-
Du er forhåbentlig ikke for syg til at game :P
Jeg har brugt fredag og lørdag (i dag) på Ocarina of Time sammen med en ven.

Gustav Dahl sagde ...

Jo, både onsdag og torsdag havde jeg det for dårligt. Først fredag fik jeg spillet en lille smule Metroid Prime, men ellers har det mere stået på gamle VHS-film.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)