fredag den 2. februar 2007

Spore - hvad sagde jeg? :P

SKUMMELT! o.O
Dette indlæg postede jeg for et år siden minus én dag ...!

Kort fortalt går det ud på, at Electronic Arts nu har bekræftet, at det meget ventede Spore udkommer til Nintendo DS - og sandsynligvis også Wii. Førnævnte indlæg skrev jeg sidste år, hvor jeg håbede, at Spore også fandt vej frem til (dengang) Nintendo Revolution; og der lader til at blive en realitet.

EA snakker om Spore til DS og Wii.

Anyways, skal nok have spillet til computer først, glæder mig rigtig meget, men kan altid overveje de andre versioner senere.

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Du skal have det til Wii... Så kan jeg komme og invadere dig :P

Anonym sagde ...

Du skal have det til Wii... Så kan jeg komme og invadere dig :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)