tirsdag den 6. februar 2007

Min simple tegning

For nogle dage siden købte jeg en Wacom tegnemåtte i Netto til sølle 250 kr. Her er resultatet af mit første forsøg ...

Jeg ved godt, at mit evner er latterlig dårlige, men noget skulle jeg jo prøve med. Det tog enormt lang tid at lægge farver på, da jeg blev nødt til at markere alle stregpixelerne for sig selv. Nu har jeg opdaget, hvor svært det egentlig er at være grafiker. Stor respekt for folk, der VIRKELIG kan finde ud af det der med billeder på computeren! [:

7 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Haha, øv dig :P
Du kender vell Strezz fra GR? Han er egentlig rimelig dygtig til sådan noget.
Det kunne være, at man ligefrem skulle skaffe sig sådan en Wacom? Godt nok er jeg overmåde tilfreds med papir og blyant, som jeg personligt kan få de bedste resultater med, men det skader vel ikke at prøve noget nyt?

Gustav Dahl sagde ...

Jeps, så godt hans blogindlæg, hvor han skrev, at han købte samme tegneplade i Aldi. Han er utrolig dygtig (har også set nogle af hans 3D-billeder), og jeg fatter virkelig ikke, hvordan han kan tegne så flot med den.

Dog tror jeg, at han har et smart program til det. Jeg brugte en simple form for Photoshop, hvor jeg langtfra kender til alle funktionerne. Det medfølgende program stinker x_x

Gustav Dahl sagde ...

Kender du tilfældigvis et (godt) program? :)

Lars Knudsen sagde ...

Photoshop og Paint shop pro er altid klassikere ;)

Anonym sagde ...

Gimp ville jeg også anbefale, da det er gratis, og kan mere end dem :P

Så skulle du bare sørge for trykket, eller bruge et helt andet lag til farverne :)

Jan Jægermark sagde ...

Pudsigt ... Jeg skal ned på posthuset og hente min Wacom digitizer i morgen. Den har kostet noget mere end den fra Netto og ALDI, men den skulle også være en del bedre.

Anonym sagde ...

Hehe, nice nok! God start!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)