mandag den 19. februar 2007

Så tæt på 13 ...

Ugen op til vinterferien havde vi terminsprøver i skolen. Vi kom op i dansk skriftlig, læseprøve og diktat, samt matematikprøve i problem- og færdighedsregning.

Pt. har vi kun fået læseprøven og diktaten tilbage, og jeg er ganske tilfreds. 10 for diktaten (én fejl fra 11) og et 11-tal for læseprøven. Hvis du ikke lige ved, hvordan sådan en læseprøve hænger sammen, så er det kort fortalt x antal tekster, du skal læse igennem og så derefter svare på nogle spørgsmål. Da der er ufattelig mange sider i arket, er det næsten umuligt at nå at læse det hele. Derfor skal man skimme efter svarerne til spørgsmålene. Måske virker det lidt dumt, men sådan er prøven altså indrettet ...

Sidste gang fik jeg 10 for min læseprøve, men denne gang havde jeg kun én fejl, dvs. jeg fik et 11-tal. Dette ærgrer jeg mig lidt over, da min fejl ikke var specielt stor, men mere eller mindre ret tilfældig. Hvor blæret ville det ikke lige være at få 13 i læseprøve? 8D

Nåja, jeg fik forresten også et overraskende 10-tal for min rapport om EU. Måske ikke helt fortjent :P
Nu venter jeg bare på, at jeg får min stil om at rejse tilbage. Var en af mine bedste, synes jeg.

Ps. vi kører stadig med 13-trinsskalaen, hvis nogen skulle være i tvivl.

5 kommentar(er):

Søren sagde ...

Tillykke med 11-tallet. Flot!
Jeg fik kun 9 i min -.-

- Søren

Anonym sagde ...

Jamen, det lyder jo rigtig godt. Tillykke!
På min skole kører vi med 12-skalaen, så jeg behøver ikke at gøre det hele perfekt for at få topkarakter :P

Anonym sagde ...

Tillykke - altid lækkert med et par fremragende karakterer :)

Jan Jægermark sagde ...

Teløk, mayn ;)

Anonym sagde ...

tillykke :D har selv også stået i den der sutiation som du beskriver... hehe man ærger sig når man kun har én fejl :P men tillykke med det :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)