mandag den 23. april 2007

Arrrrggg

Har lige brug for at afreagere ...

I marts bestilte jeg to spil på CD WOW. Pokémon Diamond og Pokémon Pearl til Nintendo DS.
Idéen var, at min lillebror og jeg skulle have hvert sit spil. Han Pearl og jeg Diamond.

Okay, jeg bestilte i god tid ... tænkte jeg. Selvom spillet er meget populært og ventet, er der vel ingen risiko for, at jeg ikke får det, right? Tænk om igen. I dag blev Pearl sendt af sted (de to spil udkom i går i USA), men guess what, Diamond står stadig til Pre-Release!

Damn ... de får først nye Diamond-udgaver om en uge eller mere, ifølge en mail jeg fik. Det er sgu da utroligt, at selvom jeg bestiller de to spil samtidigt for over en måned siden, ender jeg med ikke at få mit spil til tiden. Jeg ved godt, at de selvfølgelig ikke rigtig kan gøre særlig meget ved det ... men jeg er altså sur. Har nemlig gået og glædet mig meget længe til dét spil, og nu ender det med, at jeg bliver nødt til at kigge min bror over skulderen i et par uger i stedet.

:'(Opdateret: Jaaaaah. Nu står Diamond også som "Despatched" :D

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Damn, ret så trist.
Det kunne være, at man lige skulle tjekke, om Pearl var blevet sendt afsted til mig. Hvor grimt ville det ikke være, hvis jeg fik det før du gør? Jeg bestilte først natten mellem d. 21 og 22. >_<

Anonym sagde ...

Hvad kan man lære af det? Brug en mindre kendt hjemmeside, som for eksempel vgp.ca.

Gustav Dahl sagde ...

Tjah, kendte den faktisk ikke, før jeg hørte om den for ganske nyligt. Desuden bestilte jeg ret tidligt - så egentlig burde jeg være en af de første, som fik det.

Men skriver mig lige siden bag øret :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)