fredag den 27. april 2007

Revolution --> Wii

Just a little reminder ... i dag er det nemlig præcis ét år siden, Nintendo offentliggjorde, at deres næste spillekonsol vil hedde "Wii". Dengang var folk sindssygt sure og kom med dumme og spydige kommentarer; ja, faktisk endte det med en underskriftindsamling på nettet, hvor personer skrev sig op på en "Vi-vil-hellere-have-Revolution" liste. Der gik endda mange rygter om, at det hele bare var en stor joke, og at "Wii" ikke var patenteret :P

Dengang var jeg lidt skeptisk overfor navnet, dog ikke så meget som mange andre, men i dag passer det helt perfekt. Jeg synes, det er smart gjort af Nintendo - hvis maskinen havde heddet "Nintendo Revolution", tror jeg ikke, mange ikke-gamere ville kende til dens eksistens. Ordet Wii er ligetil og nemt at huske, hvilket de overbevisende salgstal også fortæller.

Nå, men Wii Are The Champions!

2 kommentar(er):

Monzii sagde ...

Ærligtalt, så synes jeg stadig at navnet er "noget FUCKING røvslikkeri!!!!!" :P Og jeg står fast ved min mening :D

Søren sagde ...

Jeg er stadig træt af navnet, og jeg mindes også at have skrevet min underskrift på en underskriftsindsamlingsside :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)