onsdag den 4. april 2007

Modetøj?

Jeg forstår ikke, hvorfor folk går så meget op i tøjmærker. Jeg mener, det er sgu da bare reklamer på din beklædning! Jeg synes ikke, det er særlig fedt at gå rundt med store logoer for et eller andet tøjfirma. Selvfølgelig laves der flot og godt modetøj, men at man køber tøjet på grund af mærket, kan jeg ej ...

Især ikke når nogen giver 2000 kr.+ for et par bukser af et eller andet mærke >.>

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Har det sådan, at jeg foretrækker at købe tøj der kan holde til noget, og ikke slides op så så let - og tit og ofte er det bare sådan, at det er de kendte mærker der holder længst. Og så gør det jo ikke noget, at det også tit er lidt flottere, ærlig talt.

Når det så er sagt, så har prisen også en indflydelse, vil aldrig give så meget for tøj som mange andre unge gør i øjeblikket.

Jeg vil _aldrig_ hverken nedgøre eller føle mig over nogen, som ikke går i det samme (moderne) tøj som andre måtte gøre. Det er umenneskeligt i mine øjne, folk skal have ret til at gøre som de vil. Jeg kan kun bifalde skolerne, som har lavet en ikke-modetøjs dag om ugen - det er godt for børn at lære, at ens personlighed ikke kun vises gennem D&G eller andet smart kluns.

Jan Jægermark sagde ...

Hvis man KUN går efter at købe tøj, fordi det har et bestemt mærke, så er det ganske enkelt for dumt.
Jeg er helt enig med dig, Greenbergh. Jeg kan også godt lide at betale lidt ekstra for den gode kvalitet, og som du siger, er det oftest de dyre mærker, der holder længst og er pænest.

Jan Jægermark sagde ...

Og 2000 kr. for et par bukser? Jeez ... Har givet 1600 for et par løbesko engang, men det gør jeg nok ikke igen.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)