fredag den 20. april 2007

Det gælder om at have mange venner

Så lige Scenen Er Din på TV2 - et ganske underholdende program der dog er ved at blive lidt for meget nu efter alle de sæsoner. Nå, men det har lige slået mig, hvor meget seerstemmerne betyder. Min teori er, at det stort set kun er venner og bekendte af deltagerne, som sender en sms ind (koster 3 kr. + almindelig takst). Helt ærligt ... hvem gider at sende en fem-otte sms'er (en til to stemmer pr. kategori) hver fredag til sådant et program? Hvert fald ikke en gennemsnitsdansker.

Men altså - jeg tror, det kun er vedkommendes omgangskreds, som stemmer. Læg i øvrigt mærke til, at man godt kan stemme flere gange på samme person. Derfor, tror jeg, gælder det om at have flest venner, der gider stemme på én, så man vinder. Jeg lagde mærke til, at nogle personer i programmet - som fortjente flere point - ikke fik særlig mange seerpoint, for eksempel den lidt "tumpet" (sorry, man) og meget høje kok i undholdningskategorien og de afrikanske dansere. De var efter min mening rigtig gode, men fik alligevel ikke særlige mange point fra folks sms'er. Jeg tror især, at de afrikanske dansere ikke har mange venner, som gider/kan sende sms-stemmer ind.

Ret tåbeligt koncept, hvis du spørger mig. Hvorfor ikke bare stryge seerstemmerne og de ekstra 30 minutter, programmet tager på grund af optællingen. At stemme til et årligt show som MelodiGranPrix er ok, men hver fredag er altså for meget ...

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Tror nu ikke TV2 har mangel på folk der sender sms'er ind. Folk stemmer vel bare på deres favoritter og giver dem en fair karakter - tror ikke der er mange der sender ind til alle deltagere, da det, som du siger, er enormt dyrt. Med de høje seertal det program har, tror jeg slet ikke, at venner og familie kan være en afgørende faktor i det samlede resultat.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)