lørdag den 28. april 2007

Jeg ser diamanter over det hele

Yeeeeah, trods alle odds modtog jeg i dag mit Pokémon Diamond fra CD WOW (de skrev, de først ville sende det fredag). Rigtig fedt spil - har dog kun været i gang i omkring fire timer.

Nå, men I får sgu lige min vennekode, så vi kan dyste mod hinanden over nettet. Startede i øvrigt med Piplup (den der pingvin), og jeg vil meget gerne have Turtwig i Pokédexet også. Jeg håber, der er en venlig sjæl, som vil bytte den over til mig og så tilbage igen.

2878 6113 5572

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Mwahaha! Glæder mig til at banke dig!
...hvis ikke det var fordi, at du er rimelig langt foran mig ._.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)