onsdag den 7. maj 2008

Sikke dog et vejr

Puha, i de sidste mange uger har jeg haft travlt med det ene og det andet. For nogle uger siden var jeg til familiefødselsdag og lidt senere en 18-års fødselsdag hos én fra klassen, og i den sidste weekend var jeg til N-Club Live 5 i København. Det var rigtig fedt og meget hyggeligt at møde så mange danske Nintendo-gamere. Desværre fangede jeg en slem forkølelse på vej hjem. Søndag aften havde jeg det utrolig skidt med hovedpine, tør hals og næse, og så var jeg ellers bare enormt træt, fordi vi ikke sov særlig meget til arrangementet. Lige nu ser jeg frem til nogle afslappende stunder, indtil vi får læseferie i slutningen af maj. Det virker dog lidt åndssvagt med en læseferie, da vi kun skal op i AT (Almen sTudieforberedelse), hvilket er emnet "Mobiltelefoni" med fysik og engelsk, og enten matematik eller fysik. De to sidste fag minder meget om hinanden, men jeg tror, jeg helst vil op i matematik, som jeg ligeledes regner med at opgradere til et B-niveau. Nå ja, i dag havde vi forresten vores sidste dansklektion! Vi har i et stykke tid arbejdet med nyhedsformidling, hvilket jeg finder meget interessant, da jeg går og overvejer en fremtid inden for journalistik. Dansk er et af mine yndlingsfag, og vores lærer på gymnasiet er virkelig god. Han er enormt dygtig og meget faglig, men alligevel formår han at lægge sjove elementer ind i sine timer.

Denne uge har indtil videre været rigtig nem for mig. Mandag blev jeg hjemme, fordi jeg var syg, og tirsdag gik meget nemt. I dag havde vi kun to lektioner á 90 minutter, og i morgen skal vi møde klokken 9.45. I mediefag er vi i fuld gang med at optage en kortfilm, hvilket er en del sværere, end det umiddelbart kan lyde. Der er masser af tekniske ting, man skal holde styr på, og det gør det absolut ikke lettere, når vores lærer ikke forklarer os en skid om kameraudstyret. Heldigvis er vores historie meget simpel og ligetil, så vi regner med at bruge en masse energi på at få de rigtige kameravinkler, effekter, lyd osv. Tiden er dog meget knap; vi har én uge til at filme og én uge til at redigere på en computer, skolen låner os.

Ellers laver jeg sgu ikke det helt store for tiden. I sidste uge gik mit fjernsyn død. Det er et stort CRT-tv købt i Bilka for et par år siden. En dag, da jeg satte mig i sofaen og forsøgte at tænde det, skete der bare nada. Der kommer intet billede frem, og den røde standby-diode blinker bare helt vildt, mens der kommer en underlig brummelyd inde fra fjernsynskassen. Derfor har jeg ikke haft mulighed for at spille Wii og Xbox 360 i et godt stykke tid, men i stedet er jeg begyndt at læse den samlede The Hitchhiker's Guide To The Galaxy. Blev for nyligt færdig med den første del, og lige nu læser jeg om restauranten for enden af universet. Douglas Adams' humor er virkelig genial, og hans sans for detaljer er ekstremt imponerende. Det er hamrende ærgerligt, at han gik bort i 2001; især fordi han aldrig nåede at se filmen, der sidenhen blev lavet over den første bog og lidt fra nummer to - han kæmpede nemlig i mange år på at få sin historie op på det store lærred. Anyways, som sagt er bøgerne, indtil videre, rigtig godt skruet sammen på en meget surrealistisk måde. Det er svært at slippe dem fra sig, og derfor er det gode solskinsvejr meget velplaceret - det er nu ikke noget så godt som at sidde i en stol udenfor og læse en god bog. I sidste uge var det så som så med danske vejr, men nu er det bare brændende varmt, faktisk næsten for varmt. Ifølge meteorologerne bliver det ved hele ugen, så nu må vi bare håbe, at det også forsætte frem til næste uge. Det vil ikke være så heldigt, hvis vi optager vores kortfilm én dag i strålende solskin, mens det øsregner en anden dag ...

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Hvis du mangler idéer til, hvad du skal læse bagefter, så sig endelig til - har en række forslag til fremragende bøger, der burde læses af alle :p

Gustav Dahl sagde ...

Tak for tilbuddet. Har dog allerede en stor del på hylden, som jeg regner med at læse i sommerferien.

I øvrigt længe siden, jeg har hørt fra dig, Anders! :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)