lørdag den 24. maj 2008

Glem alt om Guitar Hero - det her er gratis!

Guitar Hero er efterhånden blevet et helt fænomen i sig selv. Jeg kan godt lide spillene, men er bare enormt dårlig til at bevæge mine fingre så hurtigt. Derfor har jeg ikke købt et af de mange spil, især på grund af prisen på plastikguitaren. Heldigvis er der råd for os nærerige folk: Frets On Fire.

Spillet er open source, gratis og fungerer både på Windows, Linux og Mac OSX. Hele designet er som snydt ud af Guitar Hero, og alting virker stort set på samme måde. Man spiller selvfølgelig med et computerkeyboard i stedet for en guitar, hvilket tager lidt af charmen, men det er faktisk muligt at slutte ét til fra konsolversionerne. Som standard er der kun et fåtal af sange, men nu kommer vi til det bedste af det hele: Man kan downloade nye sange og tilmed selv komponere nye ud fra musiknumre. Man vælger simpelthen selv, hvor noderne skal lægges. Smart! Spillet kan varmt anbefales, og det fylder tilmed ikke særlig meget. Tutorial-delen er også ganske morsom, hvor man bliver undervist af en gal tysker :P

Sangen herunder er fra det fantastiske Portal, som blev udgivet sidste år. Der er dog sat cheats på, så vedkommende spiller altså ikke selv. Han har vist også lagt noget nyt grafik ind, for når jeg spiller, er detaljegraden meget lavere; måske fordi min bærbare ikke kan klare alle effekterne.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)