tirsdag den 20. maj 2008

Snooze - vores kortfilm

Så er den sgu endelig blevet færdig. Pyh, det tog sørme også sin tid! Vi har brugt adskille timer på at redigere denne film, især på grund af den enormt langsomme computer og det primitive program fra Pinnacle, men vi er selv blevet rigtig godt tilfredse med resultatet.

Vi fik til opgave at lave en kortfilm på omkring fem minutter. Vi har i mediefag arbejdet en del med forskellige genrer, hvoraf kortfilm selvfølgelig er inkluderet. Historien er noget, vi fandt på ganske hurtigt, og vi besluttede også derfor at fokusere mere på selve udførslen i stedet for indholdet, hvis man kan sige det sådan. Vi havde en masse idéer til gode kameravinkler, musik og lignende, men desværre har mange af dem vist sig at være for urealistiske - enten fordi det er svært at filme, eller fordi programmet ikke tillod os det (skolen ejer ikke den fulde version). Titlen på filmen er i øvrigt den funktion, et vækkeur har, når man gerne lige vil sove lidt længere ... hvis I da ikke allerede har opdaget det :P

Nå, but here it goes. Jeg vil være meget glad for respons, når I har set den. I øvrigt er billedekvaliteten ikke det bedste, så jeg anbefaler at vælge "Watch in high quality" (tryk på billedet for at åbne filmen i en popup på selve YouTube, for dette kan man ikke gøre i den embed'ed film her på bloggen).

1 kommentar(er):

LegendDK sagde ...

Har kommenteret. Virkelig genial!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)