tirsdag den 13. maj 2008

Masser af gode lydklip

Som jeg har nævnt tidligere, er vi i skolen ved at lave en kortfilm i mediefag. Vi optog det sidste i går og brugte dermed de sidste minutter af båndet. Vores historie er meget simpel; filmen hedder "Snooze" og handler om en dreng, der knokler af sted om morgnen for at nå i skole. Han har et vækkeur, som han flere gange snoozer på, og til sidst er klokken mange. Han har masser af problemer på sin vej, men til sidst når han op til skolen og åbner døren til klasselokalet, kun for at blive mødt af en masse tomme borde. Det viser sig nemlig, at han først skal møde kl. 10 den dag ... Ja, okay, det er ikke verdens mest spændende historie, men vi havde kun en uge til at filme den i. I morgen afleverer vi kameraet, boomstangen osv. og skal dernæst begynde at redigere. Vi regner med, at vores film først skinner igennem i denne fase, hvilket er grunden til, at vi har optaget hele båndet ud (60 minutter), selvom det endelige resultat kun bliver omkring 2-5 minutter. Vi har optaget masser af scener på forskellige måder, hvoraf et par af dem er mindre kunstværker, synes vi selv :-)

Nå, men her i dag opdagede jeg et link på PC World til en hjemmeside, der huser en helt masse lydfiler. Klippene er opdelt i mange forskellige kategorier, og det er let at lytte til hvert klip. Det bedste af det hele er, at alle klippene er fuldt ud gratis og lovligt at downloade, hvilket vil sige, at man gerne må bruge dem til fx et filmprojekt. Jeg har indtil videre fundet nogle gode tikkelyde fra et ur, vi skal bruge, når drengen cykler/løber i skole og er vildt stresset. Siden er virkelig godt skruet sammen og har masser af indhold, som jeg helt klart vil benytte mig af i fremtiden.

Soundsnap

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)