onsdag den 3. september 2008

I love Castle Crashers

Mit nuværende skrivebordsbillede er fra Xbox Live Arcade-titlen "Castle Crashers", som er et fænomenalt sjovt 2D beat 'em up-spil for fire personer. Jeg har allerede nu lagt mange timer i spillet, og hvis du er den mindste smule interesseret, vil jeg klart anbefale at kigge forbi Gametrailers udmærkede anmeldese. Spillet er i øvrigt af de samme folk bag det spøjse "Alien Hominid". Spillene minder meget om hinanden, udover at det nyeste er en del mere avanceret med forskellige RPG-elementer, dybere styring og meget mere variation i banerne og de barske bosser.

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Haha, jeg elsker Synj og deres utroligt stylede tegninger. Jeg håber på at komme til at prøve Castle Crashers på et tidspunkt. Sten skal lige have sin controller tilbage først.... :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)