søndag den 14. september 2008

Freeman skal nok redde os fra det sorte hul

I de sidste mange uger har der været utrolig meget mediedækning af et forsøg på at genskabe The Big Bang i Schweiz ved hjælp af en 27 kilometer lang partikelaccelerator hos CERN (som i øvrigt besøges i den udmærkede roman Engle & Dæmoner). Mange har været bange for, at Jorden pludselig vil gå under, men det er heldigvis ikke sket endnu.

Men skulle det komme så vidt, så frygt ej, for vores alle sammens Gordon Freeman er nemlig på pletten, hvis noget skulle gå galt. Til de udenforstående kan jeg fortælle, at Doctor Freeman er hovedpersonen i Half-Life spillene. Selv er jeg lige blevet færdig med Half-Life 2 til Xbox 360, idet jeg lånte The Orange Box på biblioteket for et stykke tid siden. Jeg er simpelthen målløs; det spil er bare så super fedt og varieret, at jeg skammer mig over ikke at have prøvet det noget tidligere. Hele vejen igennem støder man på nye oplevelser, og fortællermåden er rigtig godt skruet sammen, da man aldrig forlader Freemans øjne. Valve har både teknikken og historien i orden, og jeg er imponeret over, hvor gode de er til at føre én videre, uden at det på noget tidspunkt bliver for let eller svært. Spillet er ekstremt liniært med ofte kun én vej frem, men man føler sig alligevel forholdsvis fri hele tiden. Kort sagt: Spillet er rigtig godt, selv den dag i dag, og jeg kan sagtens forstå, hvorfor det høstede topkarakterer for så mange år siden. Nu vil jeg så begive mig ud i de to episoder ...

UPS! Nu kom dette indlæg jo til at handle om min kærlighed til Half-Life 2; det var ikke meningen. Men altså: Både Gordon Freeman og Gman er tilstede ved CERN, hvilket kan ses på nedenstående billede. Ganske sjovt :P

Shacknews [via Railgun]

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Haha. Det ligner ham sgu rimelig godt :D

Har aldrig spillet HL2, men 1'eren spillede jeg rigtig meget engang. Det er stadig mit yndlings-FPS sammen med GoldenEye 007 :)

Anonym sagde ...

Gman på billedet er vist snyd, men ham "Gordon Freeman" skulle være ægte nok :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)