torsdag den 25. september 2008

Sjov med amerikanske småører

Spilsiden Kotaku kører lige nu en konkurrence, hvor man kan vinde en masse lækre goodies fra den nyligt overståede PAX-messe. Reglerne lyder, at man skal kreere et eller andet fra spilverdenen ved brug af pennies - I ved, de amerikanske småmønter. Indtil videre er der blevet offentliggjort to billeder; et af den altid kække advokat Phoenix Wright, og et af verden 1-1 i Super Mario Bros. Begge ganske imponerende! Måske man selv skulle lave noget lignende, nu hvor 25-øren udgår i næste måned? Nå, nej, jeg glemte lige, at jeg allerede har doneret mine småpenge (15 kr. i alt) til en konkurrence mod Sclerose afholdt af Danske Bank ...[Go Nintendo]

3 kommentar(er):

Geraldo Maia sagde ...

Hello Gustav,
Du har en meget smuk blog, jeg kan lide det.
Hilsener fra Brasilien:
Geraldo

Gustav Dahl sagde ...

Mange tak skal du have. Af nysgerrighed kunne jeg godt tænke mig at vide, hvordan du har fundet frem til min blog? :)

Anonym sagde ...

Google? :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)