mandag den 22. september 2008

Nyt sted for bogorme

En ny webside forsøger at blive, hvad Digg er for internettet. Siden hedder WEbook og giver enhver med kløen i fingrene mulighed for at skrive deres egne bøger og få andre til at læse og vurdere dem. Det smarte er selvfølgelig, at man på den måde kan få kritik direkte, og hvis det viser sig, at man skriver exceptionelt godt, lover hjemmesiden at printe bogen og udgive den.

Jeg har endnu ikke læst nogle af de tekster, der er lagt op på sitet, men jeg synes rigtig godt om idéen. Jeg kommer nok ikke til at skrive så meget derinde, men det er da en rigtig god service, hvis man lige keder sig en dag og har lyst til at læse noget anderledes. Jeg vil hvert fald give siden en chance og se, hvordan det fungerer i praksis.

[Lifehacker]

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Wow! Super fed side! Man kan jo håbe, at der bliver lavet en lignende side på dansk :)

Btw, cool feed widget, du har fået dig :)

Og til noget helt, helt andet: Du ligger nr. 2 på Google, hvis man søger på ordet "knaijt" :P http://www.google.com/search?source=ig&hl=da&rlz=&=&q=knaijt&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=

Gustav Dahl sagde ...

Mange tak. Synes selv det er lidt mere spændende at have det nyeste indlæg fra hver blog i stedet for en kedelig linkliste :)

Du elsker bare de Google-søgninger, men jeg er nu nummer tre i øjeblikket :P

Anonym sagde ...

Og nu kommer min kommentar oversat med Google Translate:

Wow! Super bold hand! One might well hope that it will turn a similar page in English:)

BTW, cool feed widget, you've got you:)

And for something completely different: You are No. 2 on Google if you search for the word "knaijt"

--

Haha! :D Jeg må anskaffe mig sådan en oversætter-dims!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)