fredag den 13. marts 2009

Amazon Kindle = The Hitchhiker's Guide

Dette er indlæg nummer 500 på min blog. Hurra, hurra, hurra!

Jeg har tidligere skrevet om Amazon Kindle, som jeg glæder mig utrolig meget til at få fingrene i, når den en dag udkommer i Europa. Det ville undre mig meget, hvis ikke Amazon snart begynder at sælge den, hvert fald i England, som jo er et kæmpestort bogmarked. Jeg tror, grunden til, at den endnu ikke er at finde på disse breddegrader har noget at gøre med mobilnettet, som gør det muligt at surfe på nettet helt gratis i USA ved hjælp af Whispernet. Der er sikkert en masse partnerbøvl med at få det til at fungere i hele Europa.

Mens vi venter, kan vi jo altid bruge tiden på at se de heldige amerikanere lege med deres Kindles. Fx er der ham her, som har fået laserindgraveret "Don't Panic!" bag på sin Kindle 2. Nørdede læsere vil straks fange referencen til Douglas Adams' fremragende bøger, nemlig den misvisende trilogi kaldet The Hitchhiker's Guide to The Galaxy. Kindle minder ekstremt meget om den elektroniske guide, hovedpersonerne gør brug af i bøgerne, som jeg for øvrigt skrev Dansk-Historie opgave om. Jeg fik et beskedent 7-tal, hvilket jeg blev en smule skuffet over. Havde virkelig lagt meget arbejde i opgaven, hvor fokusset lå på livs- og verdenssynet i den første roman.

Se en video af processen herunder + en sjov tegneserie fra xkcd.1 kommentar(er):

Søren sagde ...

Hurra! Tillykke med indlæg nummer 500 :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)