torsdag den 12. marts 2009

Jeg er begyndt at kvidre

Jeg har besluttet mig for at afprøve den meget kontroversielle Twitter-tjeneste, som er en såkaldt micro-blogging service, hvor man med 140 tegn skal beskrive sin nuværende situation. Det er ekstremt populært i USA og er så småt begyndt at komme til Europa lidt á la Facebook.

Hvis I har lyst til at følge mit twitteri, kan I gøre det på Twitter.com/wikzo. Jeg har forbundet Twitter med min mobiltelefon, så jeg kan twitte, uanset hvor i verden jeg befinder mig. Ligeledes har jeg tilføjet et statusfelt i højre side af bloggen, som viser mine updates, lige under mine yndlingsblogs.

Hvad synes I om Twitter? Bruger I det, og i så fald til hvad? Jeg vil meget gerne høre jeres erfaringer og have fat i jeres brugernavne, så jeg kan follow'e jer.

5 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jeg er ikke begyndt endnu, men har sikret mig adskillige brugernavne, så andre ikke snupper dem. Jeg er sikker på, at Twitter - med tiden - vil blive stort i Danmark.

I øvrigt lækkert, at du har fået dofollow herinde! :)

Kristian Hedeholm sagde ...

Hmm... så vidt jeg har forstået, så skulle det være ligesom statusopdateringen man ser på forsiden af Facebook. Hvis det er rigtigt, så synes jeg man gør for meget ud af ingenting.

Kan da godt se det smarte i, at man kan skrive små hurtige sætninger om hvad man laver, en hvis folk ikke kan finde ud af at bruge det ordentligt (hvilket mange på facebook ikke kan) så bliver hele funktion ligegyldigegjort.

Søren sagde ...

Jeg bruger det til at følge med i hvad alle mine favorit-youtube'ere render rundt og laver. :P
Ellers bruger jeg det ikke rigtig, og forstår stadig ikke helt konceptet. Kan man ikke andet end at skrive hvad man laver?
Men ja, det bliver sikkert også snart stort her i Danmark :)

Søren sagde ...

Og forresten: Hvordan har du fået dig Twitter på mobilen?

Gustav Dahl sagde ...

I har helt ret, det minder nemlig ekstremt meget om statusopdateringer på Facebook, og jeg er selv stadig meget skeptisk over for det. Twitter fungerer fint til større organisationer, som gerne vil formidle en nyhed ud til mange læsere på én gang, men til privatpersoner er det måske lidt overdrevent.

Du gør din mobil Twitter-klar ved at gå ind på hjemmesiden --> Settings --> Devices. Så sender du en sms med en kode, og dernæst kan du sende sms'er til dette nummer med statusopdateringer.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)