fredag den 24. april 2009

Parkour og Dice Stacking - dét nice!

For nogle dage siden opdagede jeg en fyr på YouTube, som kalder sig for Azo og mildest talt er noget af et multitalent. Manden kan alverdens vilde tricks, samtidig med at han er professionel animator. Nedenstående er en video af hans nyeste gøren, for åbenbart laver han årligt sådanne show off-videoer. Vær parrat til at få et puf i selvtilliden, for han får det til at se legende let ud, men det er det så absolut ikke.
Efter at have set nogle af hans film (fx én optaget i første person á la Mirror's Edge), og efter at have samlet min kæbe op fra gulvet, søgte jeg på "dice tricks", fordi jeg gerne ville finde ud af, hvordan han udførte tricket med tegningerne i koppen. Åbenbart er det en mindre "sportsgren" i sig selv at dice stacke. Denne film viser det først i realtid og dernæst i SSS, måske bedre kendt som "super sweet slowmotion". Til de interesserede er der her en god how to-guide til at lære at stable tegninger i et bægre. Dog er det ikke alle tegninger, som egner sig til formålet, så derfor anbefaler personen i videoen, at man køber rigtige casinotegninger.

1 kommentar(er):

BonusNinja sagde ...

Ham parkour-manden er sgu nice. Han er godt nok syg til at gå på vægge. Nærmest som om, han svæver lidt O___O Jeg har en ven, der dyrker parkour, som har vist mig nogle endnu vildere videoer med verdens bedste parkour-udøvere. Skal lige have fat i ham.

Det er første gang, jeg ser dice stacking. Det er sgu lidt sjovt med den slags. Det er lidt a la det der, hvor man stabler en masse kopper ovenpå hinanden.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)