onsdag den 29. april 2009

Et fremtidsscenarie for computerverdenen

Hvordan tror du, internettet vil komme til at se ud i år 2015? Eller hvad med 2050? Ejer Google WWW på det tidspunkt, og kommunikerer vi stadig via Facebook og lignende social sites? Og hvad med Web 2.0-bølgen, er den blevet til version 3.0, 4.0 eller måske endda 5.0? Følgende film giver et meget spændende, men også skummelt, bud på en fremtid, hvor især Google dominerer. Den er meget tankevækkende, især taget i betragtning af, at den blev sammensat i 2004, altså før Facebook, Digg, YoutTube, Twitter m.fl. kom til verden. Tænk engang; hvem kan i dag forestille sig en en verden uden sider som disse?

1 kommentar(er):

Kristian Hedeholm sagde ...

Personligt kunne jeg godt forstille mig en verden uden facebook. I mine øjne, er Facebook for det meste bare en tåbelig måde at fordrive tiden på. Dog kan jeg også se det smarte i Facebook, da man igennem det kan holde kontakt med sine venner og familie mm. men omvendt kunne man jo bare bruge E-mail.

Twitter er på mange måder det samme som facebook, så synes allerede nu, at den er overføldig.

Youtube der imod, synes jeg er en fantastisk opfindelse. Tror dog ikke den i det store perspektiv har ændret så meget for internettet, da der altid har været film på internettet, men den har gjort det nemmere for folk, at dele deres videoer og således været med til at gøre det nemmere at fortælle om sig selv.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)